Lashlo, Jak by ktoś miał czujnik na podmiankę to można by chociaz tę jedną rzecz wykluczyć.Nie masz jakiegoś znajomego sprzedawcy od części samochodowych?
Problem z elektroniką!Co to może być?
Zwiń
X
-
Problem z elektroniką!Co to może być?
W środę byłem w serwisie skody. Migała mi kontrolka oleju na żółto. Podłączyli ponoć do komputera i wykazywał błąd czujnika poziomu oleju. Wymienili, przyjechałem do domu (jakies 2km) i chciałem odpalić dzisiaj. Samochód zapalił chciałem włączyć światła, a tymczasem zapaliły się kontrolka ABS,poduszki i jeszcze kilka :shock: . ,światła się nie zapaliły, a tylko mrugały (ksenonowe) i zgasło mi radio. Ponownie chciałem uruchomić silnik i nic z tego. Zapalają się kontrolki, piknie alarm a rozrusznik nie kręci. Nie znam się za bardzo na mechanice a tym bardziej na elektronice.
Jak myślicie co to może być?? Akumulator?Ale dlaczego, był nowy, poza tym nie może być akumulator skoro za pierwszym razem odpalił normalnie. Może serwis coś sknocił?? Gdyby ktos miał jakiś pomysł to będę wdzięczny po stokroć, bo jestem zdesperowany, jutro o 9 muszę być w Białymstoku, a tu taka niespodzianka. :evil:
PS: czy to prawda że któryś z serwisów Skody w Warszawie pracuje 24h na dobę??Życzę miłego dnia!
-
Komentarz